Teja Moškrič

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/navodnici.png
Tejča Moškrič (Teja Škodič Zakšek)
Tejča sem prva doktorica babištva na Balkanu in direktorica Zavoda Pinard. Vodi me z dokazi podprta dobra praksa in iskrena skrb za dobrobit žensk in njihovih družin. Svoje življenje sem posvetila služenju ženskam. Znanje in prakso nabiram v tujini in doma, saj želim imeti na svojem področju najboljše možne rezultate.Sem babica ter dipl. inž. radiologije. Imam 20 let izkušenj v patronažni službi, porodnišnici in pri porodih izven porodnišnic, saj sem se v UK dobro spoznala z delovanjem porodnih centrov, babiških enot in samostojnih babic, ki porajajo v domačem okolju. Doma sem mamica treh hčerk in že tretja generacija babic v naši družini. Odkar sem spoznala, kako način poroda vpliva na stanje ženske še dolgo po njem, mi je zadovoljstvo žensk s svojo porodno izkušnjo visoko na seznamu prioritet.
https://pinard.si/wp-content/uploads/2022/03/podpis.jpg

Pinard
zavod

V zavodu Pinard za ženske skrbimo kontinuirano, stremimo k najvišjemu nivoju varnosti in zadovoljstva ter po porodu ostanemo z družinico, saj takrat potrebuje največ pomoči.
Porod
Veliko ljudi misli, da je spremstvo izbrane dule ali babice pri porodu zgolj modna muha. Vendar pa raziskave ugotavljajo, da ima dula na porod zelo pozitiven vpliv. Spremstvo izkušene dule ali babice pri porodu se močno razlikuje od spremstva partnerja.
Po porodu
Včasih je za mamico po porodu skrbela vsa vas (ponekod po svetu je še vedno tako), potem kasneje cela njena družina, še posebno ženske, danes pa ženska po porodu ostane sama.
Dojenje
Uspešno se da rešiti karkoli – od pomanjkanja mleka, zamašenih vodov, mastitisa, glivic, in težav pri pristavljanju do neuspešnega črpanja, zaspanega dojenčka in zavračanja dojke...
Nega in skrb
Masaža v nosečnosti lahko pomaga, vendar se mora maser zavedati, da masira dva in s tem sebe opozoriti na večjo previdnost in nežnost. Izogibati se je treba predelu okoli trebuha, zlasti v prvem trimesečju.

Hvala za
izkazano zanimanje!

Če potrebujete nujno pomoč, pokličite na:
041 870 753 – Teja
Veselimo se vašega sporočila in bomo nanj odgovorili v najhitrejšem možnem času!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

Copyright by PINARD.SI. All rights reserved. Development by Studio387, Inc.