STROKOVNA ANALIZA PORODNE IZKUŠNJE

Zaradi koktajla hormonov se ženska večino poroda spomni megleno. Pogosto niti ne ve, kateri posegi so bili izvedeni in katere medikamente je dobila. Ko se porod konča z urgentnim carskim rezom, operativnim porodom ali kakšnim drugim zapletom, ima zato po porodu veliko vprašanj. Dvomi v svojo zmožnost rojevanja, se sprašuje, če je sama kaj kriva, kaj bi lahko naredila drugače, predvsem pa, če sploh zmore spontano roditi, če ponovno zanosi. V kolikor ženska sama pridobi dokumentacijo o svojem porodu, si je običajno ne zna tolmačiti zaradi strokovnih izrazov, kratic in grde pisave, ki pri branju zahteva nekaj domišljije. Veliko žensk je po porodu travmatiziranih in s temi občutki ni nič narobe, utemeljeni so. Vendar pa je potrebno ta občutja razrešiti in prvi korak je vsekakor pošteno pojasnilo.

Zato ponujamo možnost strokovne analize poroda. Gre za posvet, pri katerem se potrebuje vso možno dokumentacijo o nosečnosti in porodu, osebno pa se ženski in tudi njenemu spremljevalcu postavi veliko vprašanj, da dobimo čim bolj celostno sliko o poteku poroda. S tem lahko odgovorimo na mnogo vprašanj in pojasnimo, do česa natanko je prišlo in zakaj. Tako lahko ženska svojo porodno izkušnjo predela, ugotovi, kaj lahko naslednjič stori za preprečitev neželenih scenarijev in se na nov porod pripravi z zavedanjem, kakšne so njene najboljše možnosti.

Za posvet nas lahko kontaktirate na telefonsko številko ali e-mail naslov (zgoraj levo), dostopni pa smo tudi na facebooku (zgoraj desno).

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

Copyright by PINARD.SI. All rights reserved. Development by Studio387, Inc.