PRVA POMOČ PRI DOJENJU

Pri dojenju lahko pride do mnogih različnih težav. Večino jih povzroči osebje v porodnišnici, patronažna služba, pa tudi komentarji iz okolice, saj smo mlade maice lahko vodljive in se (pre)hitro ustrašimo za dobrobit svojega novorojenčka. V svoji praksi sem se srečala že z mnogimi različnimi ženskami in njihovimi otročki, pa lahko samo za eno rečem, da resnično ni mogla dojiti zaradi fizičnih vzrokov. Uspešno se da rešiti karkoli – od pomanjkanja mleka, zamašenih vodov, mastitisa, glivic, in težav pri pristavljanju do neuspešnega črpanja, zaspanega dojenčka in zavračanja dojke iz različnih razlogov. Vse, kar morate storiti, je poiskati pomoč. Vztrajanje namreč ne prinese dobrih rezultatov, če ne odpravimo napak.

Storitev je namenjena prav vsaki ženski, ki si želi dojiti. Glede na situacijo se odločimo, ali je dovolj telefonski posvet, ali pa vas svetovalka za dojenje obiščem na domu. Potrudim se narediti vse, da vam pomagam rešiti težavo. Če potrebujete literaturo ali pripomočke, so na voljo za izposojo.

Ker je pri težavah z dojenjem potrebno ukrepati čim prej, posezite po telefonu in nas pokličite na 041 870 753, saj je čakanje na odgovor po e-mailu izguba časa.

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

Copyright by PINARD.SI. All rights reserved. Development by Studio387, Inc.