MOBILNA APLIKACIJA ZA BODOČE STARŠE EXPECTING

Števec otrokovih gibov dokler je še v trebuhu, navodila za očete kako podpreti partnerko v nosečnosti in med porodom ali kako pričvrstiti avtosedež, merilec popadkov, predlogi katero nosilko izbrati, saj bodo odslej roke venomer polne. To so le nekateri izmed primerov, kaj vse vam ponuja aplikacija za načrtovanje in organizacijo nosečnosti, poroda in življenja z otrokom Expecting.

Je prva neodvisna aplikacija v slovenščini, ki podaja bodočim staršem na dokazih temelječe in po zadnjih izsledkih znanstveno točne informacije. Nastala je pod okriljem  Rode, Aperia  in zavoda Indo Anai katerega direktorica je prva doktorica babištva na Balkanu, Teja Škodič Zakšek. Je prava zakladnica zanimivih, koristnih in dobrih informacij, napotkov ter nasvetov novim staršem, da se lažje spopadajo z izzivi, ki jih prinaša starševstvo že od spočetja dalje.

Aplikacija je drugačna zaradi tega, ker so jo ustvarjale različne strokovnjakinje na svojem področju: babice, dule, svetovalke za dojenje in nošenje. Nastajala pa je v njihovem sodelovanju s starši, da smo dobili odgovore na vprašanja, na katera drugje ni odgovorjeno. Poleg tega jo zaznamuje še to, da so določene vsebine v aplikaciji namenjene izključno partnerjem. Aplikacija pa omogoča uskladitev aplikacije med partnerjema. Od drugih se razlikuje še v tem, da ustvarjalke nimajo nikakršnega komercialnega interesa, saj je projekt financiran iz programa Erasmus, aplikacija je brezplačna in brez vsakršnih reklam. Ustvarjalke je gnala želja ponuditi kvaliteten izdelek, ki bo bodočim staršem v pomoč, podporo in jih bo realno pripravil na prihodnost, jim pomagal razmišljati o stvareh, ki so resnično

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/App-Promo-Image-21-768x512-1.jpeg
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/g-play.png
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/a-play.png
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/g-play.png
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/a-play.png
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/Logoti-sodelujocih.jpg
https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

https://pinard.si/wp-content/uploads/2020/10/pinard-logotip-2.png

Obiščite nas na družbenih omrežjih:

Copyright by PINARD.SI. All rights reserved. Development by Studio387, Inc.